”Jag vill ha något nytt och kul”

Många kunder kommer ofta med ett önskemål: ”Jag vill gärna ha något nytt och kul att ta på mig!”. Fantastiskt att höra, tycker vi! Det är roligt att tillsammans få spana och titta vad som skulle kunna vara det där som känns ”WOW” och som kunde bli favorit nr 1 i ens garderob!

Här nedan följer några tips om hur du kan tänka nytt:

Prova med en ny färg till din outfit! Om du ständigt går i svart kan du försiktigt addera en till färg…t ex brunt. Ursnyggt!!  Eller välj en accessoar med mönster till ditt enfärgade favoritplagg! Det kan räcka med en scarf eller ett tufft halsband!

Om du har kommit en bit längre kan du välja både en ny färg, med eller utan mönster! Studera noggrant vad du får för kommentarer från din omgivning! Kan vara rätt kul att höra ;)

Om du vill börja med en mindre förändring som känns fortfarande både nytt och kul så  kan en ny härlig nyans i nagellacken göra den stora skillnaden! Här nedan följer några inspirationsbilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>