1:a advent närmar sig…

Vi har stilen inför kommande mysstunder med glögg och pepparkakor!

I bilden ser du en blus i chiffongkvalité från Soyaconcept. Den är V-ringad, ”utrustad” med snygga guldknappar samt möjligheten till att göra ärmen till 3/4-längd.  Bär den tillsammans med smala byxor eller kjol.

Andra färger: smaragdgrön.

Pris : 399 kr, storlekar S-XXL.

 

Vi har helgöppet i butiken ända fram till jul! Du är välkommen att besöka oss mellan kl 11-14 på helgerna. Missa inte heller våra erbjudanden då!

TOKYO MILK från U.S.A

För ett tag sedan fick vi hem läckra nyheter från ett amerikanskt märke Tokyo Milk! Produkterna har en rolig, annorlunda twist och någonting man definitivt blir väldigt glad utav! Vi har valt ett urval med ljuvliga handcremer i dekorativa askar samt läckra doftljus i en plåtburk! Perfekta att ge bort eller varför inte att skämma bort sig själv!?

Kom gärna och prova i butiken!

Handcremen kostar 159 kr / st, Doftljusen 149 kr/st.

Honey & the moon, handcreme

French Kiss Handcreme Song in D minor, handcremeLet them eat cake, handcreme

Dead Sexy, candleFrench Kiss, candle

Söndagsöppet hos Style for You?

Just nu går våra tankar om att ha söndagsöppet i butiken 1 gång i månaden. Det finns många som varken hinner eller kan de övriga öppettiderna och vi är självklart väldigt intresserade av att lyssna på vad våra kunder tycker!

Din åsikt är viktig för oss! Välkommen att höra av dig även vid andra frågor och funderingar ;)

PS. På söndag den 28 oktober kommer vi att ha öppet mln kl 11-14. Kanske vill du titta in då?

Välkommen till Style for You!

”Skulle jag ändå ha valt den andra färgen?”

En kund med naturligt vackert silvergrå hår kliver in i butiken och går medvetet mot de fina stickade västar som finns i två färgalternativ. Hon väljer den med mera beige toner och känner sig mycket nöjd med valet.

Som personel shopper är min uppgift att hjälpa kunden med att skapa en stil som passar kundens efterfrågan…OM kunden så vill! Jag kunde ha också föreslagit i detta fall västen med de mera kallare toner MEN i och med att kunden ger mig så tydliga signaler om att det är det andra färgalternativet som gäller behöver jag inte lägga till så mycket…

…tills hon ställer sig vid kassan och tittar mig djupt in i ögonen och frågar om hon skulle ha valt det andra alternativet med mera svart och grått i?? Jag ger svaret ”JA”. Jag har blivit tillfrågad och hon vill ha ett ärligt svar. Hon KUNDE ha burit även de mera kallare färgerna med tanke på hennes hår- och hudfärg, och även utifrån ögonfärgen.

MEN till saken hör hon har garderoben full av svarta och gråa saker. Hon vill ha alternativ. Hon vill tänka i andra banor.

Då så! Saken är biff! Ut med det svarta in med det nya! Kommer ni ihåg…det finns inget rätt eller fel! Huvudsaken är att du känner dig nöjd och fin med kläder som du väljer att bära. Många av våra kunder bekräftar om sina upplevelser om färganalyser någon gång på -80-talet där konsulten hade totalt bannlyst vissa färger och bett en att rensa bort antingen guld- eller silversmycken för det var helt fel! För många sitter det där tyvärr fortfarande i och känner sig tvungna att följa ”domen” från färgkonsulten. Tänk om man kan tänka om!

Så vårt tips är att du provar dig fram! Känn efter vad du vill! Var nyfiken! Glöm allt det gamla och blicka framåt istället

Skapa din personliga garderob – vi hjälper er!

 

Höst som bäst

Personligen tycker jag mest om höst som årstid. Det är lite svalare i luften, man kan klä sig mera ordentligt men utan att man behöver tömma hela garderoben för kylan…

Höst-färgerna ÄR fantastiska och man kan inta låta bli att bli kär i alla dessa  olika nyanser och skiftningar i naturen!

Inom trender är det också mera färg i år än det har varit på ett tag – även det är välkommet! Vi pratar om bl a om juvelfärger : rubinrött, smaragdgrönt och safirblått. Det kommer vi att se ännu mera under senhösten.

Även petrol, lejongult samt bränt orange är mera vanligt förekommande färger just på höstkanten. Våga blanda färger! Prova dig fram! Till exempel är cerise och orange/rött väldigt häftig kombination ihop! Vill du ha mera kontraster: prova gult mot petrol!

Vår motto på Style for You är gällande färger att ingenting är rätt eller fel, men vissa saker kan bara bli bättre :)

Dagens inspirationskällor!

Att ladda batterier är nödvändigt för ens välbefinnande och ork! Även för att vi ska kunna bli bättre och utvecklas i vårt dagliga arbete, är det viktigt att ”göra något annat” lite då och då! Idag tog jag en tur till vår vackra huvudstad Stockholm och besökte några smultronställen som är viktiga källor för inspiration och positiv energi :)

Vad är ditt sätt att hämta ny energi och inspiration? YOU Stockholm

 

 

 

 

 

 

”Jag vill ha något nytt och kul”

Många kunder kommer ofta med ett önskemål: ”Jag vill gärna ha något nytt och kul att ta på mig!”. Fantastiskt att höra, tycker vi! Det är roligt att tillsammans få spana och titta vad som skulle kunna vara det där som känns ”WOW” och som kunde bli favorit nr 1 i ens garderob!

Här nedan följer några tips om hur du kan tänka nytt:

Prova med en ny färg till din outfit! Om du ständigt går i svart kan du försiktigt addera en till färg…t ex brunt. Ursnyggt!!  Eller välj en accessoar med mönster till ditt enfärgade favoritplagg! Det kan räcka med en scarf eller ett tufft halsband!

Om du har kommit en bit längre kan du välja både en ny färg, med eller utan mönster! Studera noggrant vad du får för kommentarer från din omgivning! Kan vara rätt kul att höra ;)

Om du vill börja med en mindre förändring som känns fortfarande både nytt och kul så  kan en ny härlig nyans i nagellacken göra den stora skillnaden! Här nedan följer några inspirationsbilder!