Butiken Style for You

Välkommen till Style for You i Rimbo! Detta är en butik för dig som föredrar den personliga stilen! Hos oss hittar du kläder både till vardags, jobb och fest. Storlekar finns att tillgå mellan 34-46.

Butiken är till för att trivas i. Ytorna är generösa och dressingroom-delen är vår absoluta stolthet! Vår styrka är att hjälpa kunder med sin stil och vi hjälper gärna till att plocka det mest passande ur butikssortimentet.

Har du lite extra tid över kan du få njuta av en kopp kaffe eller bara sitta och ha en skön avkopplande stund i vår sköna "Roslagssoffa".

Vår vackra skyltning

Skyltfönstren är vår stolthet och "vårt ansikte" utåt. Vi skyltar om ca en gång i månaden efter årstiderna samt rådande modetrenderna.
Nyheter & aktiviteter hos Style for You

Alla våra kunder har även möjlighet att ta emot nyheter, erbjudanden och inbjudningar till kundevenemang som anordnas några gånger per säsong i butiken. Vi hjälper även gärna med personell shopping om så önskas. Ring gärna innan om ni önskar er att boka en egen tid för er själva eller med väninnor för shopping. 

Parkering & kommunikationer

Du kan parkera din bil (gratis) precis utanför butiken. Kommer du med buss, tar det 1-2 minuter att gå från bussterminalen (Rimbo centrum) till butiken.

Avstånd från:

Stockholm - Rimbo: 60 km

Norrtälje - Rimbo: 20 km 

Arlanda - Rimbo: 45 km 

Uppsala - Rimbo: 55 km


ÖPPETTIDER
Tisdag         11-17
Onsdag         11-17
Torsdag         11-17
Fredag         11-17
Lördag         11-14


Ta del av fina erbjudanden och få tips om stil och mode via din e-post.©2012 STYLE FOR YOU | Page produced and fubared by Spyderweb